Välkommen till NORDIC OPEN SPACE IN OPEN SPACE 2017
… Nomadliv med hundra språk!

Welcome, Tervetuloa, Velkommen, Tere tulemast, Velkomið að
NOSinOS 2017 @ Öland Sweden
13. – 15 August 2017

You are welcome to publish English, Finnish, Estonian, Islandic, Danish, Norwegian etc. versions of the invitation on this site, but until that please refer to our Swedish version of the invitation 🙂
*********
Med utgångspunkt i världen idag… korsningar mellan verklighetsbilder, språk och beteenden där 100 språk blandas och byter form till kroppsspråk för att kunna uppfattas av varandra…

Människor lämnar sina boplatser för helt nya världar. NOSonOS lever mitt i denna utmanande och näringsrika mylla där ingen sanning längre är självklar.

Helt utan vetskap om förutsättningarna är vi däremot inte.
– Vi har en fantastisk ö med natur vi kan använda som både är fri att tälta i och med sakrala urtida platser.
– Vi har ett Vandrarhem nära havet som har ett stort fantastiskt kök att laga mat tillsammans i och hundra meter bort längs en skogsstig ett ekologiskt Bed and Breakfast.
– Cesilia som bjuder in oss tillsammans med hennes riddare har en mindre konferenslokal med stege till himlen som kan leda oss vart vi vill 🙂

Vi kommer ladda med näringsrika material såsom mat, färger, ”crystal singing bowls och några till språk, och vad vet vi vad ni tar med er… men ta gärna med er kläder för uteliv och bad.

BOENDE
Vår huvudbas kommer att vara på Stora Frö Vandrarhem eftersom de har ett stort kök och en fantastisk stor gräsmatta i angränsning till havet som är perfekt till Open Space, men alla bokar sitt boende efter egna önskemål. Det finns möjlighet att hyra större rum tillsammans, enkelrum (på B & B) och dubbelrum. Många evenemang ligger på Öland på sommaren så boka ert boende så snabbt ni vet att vi blir berikade av att du också kommer!
http://www.storafrogarden.se/
http://www.strandnara.com/

ANMÄLAN
Allting är som vanligt till självkostnadspris. Skicka ett mail till cesilia@idelagret.se och anmäl dig och betala samtidigt in 1200 skr i förskott för kost och gemensamt material på bankgiro:
5072-6249 (Idéer & Co på öland AB). Skriv NOSonOS i meddelanderutan. Vår beräkning är att summan räcker för att “koka soppa på en spik” och samtidigt känna varats magnifika överflöd!

Vi önskar er varmt välkomna till ytterligare ett oförglömligt NOSonOS!

Cesiliia, Thomas och Jan-Erik