World Open Space on Open Space (WOSonOS) i London 2012

Aktiviteter

Första måndagen varje ojämn månad ordnas det “Stammtisch”på ett antal ställen runt om i världen, och i Sverige sker träffar i Göteborg och Stockholm.

Varje år anordnas även internationella Open Space möten, World Open Space on Open Space (WOSonOS), det brukar rotera mellan de olika världsdelarna. Det tjugofjärde World Open Space on Open Space är den 9-12 november 2016 i Manila, Filippinerna.

Det finns även lokala och regionala möten. I Skandinavien har utövare träffats i ett antal år, och 2012 genomfördes det första nordiska mötet – Nordiska Open Space on Open Space (NOSonOS) – i Finland. Efter det har vi sedan varit i Norge, Danmark och Island. I år är det dags för Sverige och vi kommer att vara någonstans på västkusten mellan den 11-13 augusti. Mer information om det och inbjudan kommer senare. Under de här mötena träffas vi som använder oss av metoden för att utbyta erfarenheter eller ta upp frågor i relation till Open Space, och vi organiserar de så klart som ett Open Space möte utan förplanerad agenda. Det är ett superbt sätt att fördjupa sig i Open Space och lära sig från både nya och erfarna utövare.

Nordiskt Open Space on Open Space (NOSonOS) i Ulla Fyr, Norge, 2013. På bilden fattas Anne-Christine från Danmark.